Vranská 620/18, Praha 4
Poradenství a certifikace v oblasti gastronomie a výroby potravin. Zavádění postupů správné výrobní praxe a systémů HACCP. Příprava na certifikaci a akreditaci. Audity, ověřování, zavádění a aktualizace systémů. Monitoring kritických bodů, laboratorní rozbory. Deratizace, dezinsekce a speciální dezinfekce v průmyslu, službách a veřejném sektoru. Ochrana proti holubům. Ošetření fasád proti hmyzu a pavoukům. Projekt monitoringu ve zdravotnictví a farmacii. Nezávislé sledování fyzikálních veličin. Měření teplot, vlhkosti, času. Projekt optimalizace energetické náročnosti – spotřeba energií a ostatních médií. Řešení hospodárnosti provozu. Energetické audity.
Máme aktuálně 6.618 aktivních poptávek u kterých hledáme dodavatele. Zadejte číslo, zavoláme zpět do 15 minut a najdeme ty pro vás.